De faculteit

De Faculteit Wetenschappen is de faculteit voor studenten met interesse in de exacte wetenschappen. Onze thuisbasis is campus de Sterre, is een groene campus in het Zuidwesten van Gent. De meeste lessen voor de opleidingen Wiskunde, Informatica en Fysica en Sterrenkunde gaan door op deze campus. Weet je niet meteen waar je moet zijn? Via onderstaande link vind je een plattegrond van onze prachtige campus met alle gebouwen en belangrijkste lokalen.

Grondplan Campus Sterre

Resto S5
In gebouw S5, in het hart van de campus, kan je elke weekdag genieten van elke weekdag genieten van heerlijke maaltijden. Het menu bestaat uit enkele vaste items, zoals belegde broodjes en spaghetti, en enkele afwisselende gerechten, de warme maaltijden en soep. Wekelijks verandert het aanbod aan opwarmmaaltijden. Vergeet niet dat je hier enkel met je bankkaart of e-purse kan betalen. Het menu van de resto’s kan je telkens terugvinden op de hydra-app.

StuW
StuW is de studentenraad van de Faculteit Wetenschappen, zij verdedigen de studenten van deze faculteit op facultair en universitair niveau. Dit gebeurt aan de hand van studentenvertegenwoordigers die tweejaarlijks verkozen worden. Als je een probleem hebt of met iets zit kan je steeds bij hen terecht.

Ondersteuning
De faculteit biedt ook allerlei diensten aan als het studeren even niet vlot gaat. Deze vind je allemaal hier terug.